Coach trajecten

Tijdens een training worden vaardigheden aangeleerd die je in de praktijk wilt inzetten. Met enkel het volgen van een training ben je er nog niet. Om het geleerde te borgen bied ik individuele coaching aan als na-traject. Door coaching on the job wordt het geleerde eigen gemaakt door de deelnemer en is er de mogelijkheid de puntjes op de i te zetten. Op deze manier heeft de training een maximaal rendement. 

Als jeugdbeschermer bij stichting Nidos heb ik praktijkervaring in het begeleiden van asielzoekers en vergunninghouders. Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat asielzoekers, vreemdelingen en vergunninghouders regelmatig in het nieuws komen als slachtoffer en/of dader van agressief gedrag. U kunt mij inhuren als uw organisatie worstelt met deze complexe vraagstukken. 

Vinden klanten of cliënten dat uzelf of een van uw medewerkers agressief gedrag vertoond? Kies dan voor een individueel coachtraject. Ga samen met mij op onderzoek waar uw agressie vandaan komt en leer het om te buigen naar helpend en klantvriendelijk gedrag. Ik help je in je kracht te komen.