Wie ben ik

Ik 1998 ben ik gaan werken in een gevangenis met jong volwassenen tussen de 18 en 23 jaar. In 2006 ben ik overgestapt naar de jeugd in een justitiële jeugdinrichting als groepsleider. Als groepsleider ben ik mij gaan verdiepen in agressief gedrag. Hoe komt het dat jongeren agressief gedrag vertonen? Hoe kan ik als professional een werkrelatie opbouwen met jongeren die agressief gedrag vertonen? Welke soorten agressie zijn er? 

Als ervaringsdeskundige en pedagoog ben ik mijzelf gaan specialiseren in het thema conflicthantering en omgaan met agressie. Vanaf 2012 ben ik gestart als zelfstandig trainer en coach. In 2014 heb ik in opdracht van een stichting onderwijs en jeugdzorg als mediator gewerkt op een cluster 4 praktijk school. Daar was de uitdaging om leerlingen met verschillende vormen van gedragsproblematiek in de klas te houden, en docenten te begeleiden in de omgang met agressief gedrag van leerlingen. Op de Hogeschool Arnhem Nijmegen heb ik aan derdejaars pedagogiek studenten de training omgaan met agressie gegeven als gastdocent.

Vanaf 2015 ben ik als casemanager gaan werken bij het centraal orgaan opvang asielzoekers (COA) en heb daar vergunninghouders en uitgeprocedeerde asielzoekers begeleid en gecoacht. Ook daar werd ik geconfronteerd met verschillende vormen van agressie en kon ik mijn expertise inzetten en delen met collega’s. Daar heb ik geleerd hoe om te gaan met allerlei verschillende culturen. Wat zijn de verschillen en wat zijn de overeenkomsten.

Op dit moment werk ik als jeugdbeschermer bij stichting NIDOS en ben ik voogd van alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Mijn praktijkervaring op gebied van agressie, conflicten en culturele verschillen is terug te zien in mijn trainingen.

Dus bent u op zoek naar een training gegeven door een trainer met jarenlange praktijkervaring op gebied van conflicten,  agressief gedrag en intercultureel werken, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend advies.

Daarom, bel op 0627856259 of bekijk onze diensten hier »